Teatrul din Arad aduce la Oradea „Luna plina de teatru”

Un bilet de spectacol care costa 5 lei si un text extrem de cunoscut iubitorilor de teatru, „Gaitele” de Alexandru Kiritescu, jucat de cei mai talentati actori aradeni, reprezinta reteta unei seri de succes de care va avea parte publicul din Oradea. Spectacolul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, „Gaitele”, in regia lui Laurian Oniga, va fi sustinut in luna februarie la Teatrul Regina Maria din Oradea.

Evenimentul face parte din proiectul de mare succes intitulat „Luna plina de teatru” pe care teatrul aradean il organizeaza pentru al patrulea an consecutiv. In prima luna din fiecare an, iubitorii de teatru au la dispozitie o oferta de nerefuzat-pot viziona spectacole al caror bilet costa doar 5 lei, un sfert din pretul unui bilet obisnuit, indiferent de locul din sala si indiferent de categoria de public: persoane adulte, elevi, studenti, ori pensionari. La Arad, „Luna plina de teatru” este acum in plina desfasurare, iar afluxul de spectatori dornici sa ocupe un loc in sala, este atat de mare, incat spectacolele se joaca cu casa inchisa. Anul trecut, actorii aradeni au sustinut spectacole si in trei orase importante din judet. In 2016, in premiera, „Luna plina de teatru” depaseste granitele judetului Arad.

De aceasta data, spectatorii din Oradea sunt invitati la teatru sa vizioneze o comedie de mare succes, in data de 4 februarie 2016, de la ora 19, in sala mare a Teatrului Regina Maria din Oradea. Biletele cu pretul unic de 5 lei pot fi cumparate de la agentia teatrala a Trupei Szigligeti, institutie cu care TCIS Arad are un protocol de colaborare.

,,Gaitele” – de Alexandru Kiritescu

Regia – Laurian Oniga

Decor – Onisim Colta

Costume – Oana – Catalina Varan

Distributia :

Aneta Duduleanu / Liliana Balica, Wanda Serafim / Carmen Butariu, Margareta Aldea / Oana Kun , Colette Duduleanu / Mariana Tofan, Fraulein / Angela – Petrean Varjasi, Lena / Dorina Darie – Peter, Zoia / Adriana Ghinita, Bozsi / Roxana Sabau Nica, Mircea Aldea / Stefan Statnic, George Duduleanu / Dan Covrig, Ianache Duduleanu / Constantin Florea, Profesorul de pian / Ilko Gradev