Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad – prezent pe scena Festivalului Internațional de Teatru Sibiu 

Cel mai important eveniment teatral din România – Festivalul Internațional de Teatru Sibiu înscrie pe afiș și un spectacol arădean. Este vorba despre ,,Familia Ibsen” în regia lui Cristian Ban. Montarea arădeană ajunge în fața publicului FITS în 26 august, de la ora 22,00, pe scena Teatrului Gong.  

,,Prezența noastră în FITS este un punct foarte important în ceea ce putem numi cv -ul Teatrului Clasic. ,,Familia Ibsen” este un demers teatral curajos, care s-a bucurat , încă  de la premiera sa din 2019, atât de aprecierea publicului, cât și de cea a criticii. A fost primit extraordinar pe scena Festivalului Național de Teatru, în chiar anul premierei. Suntem siguri că la fel va fi și la Sibiu.” spune   Bogdan Costea, manager TCISA. 

,,Familia Ibsen” este un demers teatral pornit de la texte precum ,,Nora”, ,,Femeia mării”, ,,Hedda Gabler” și ,,Strigoii”, dar și de la elemente din viața lui Ibsen. Bazată pe un scenariu colectiv, montarea le aduce în fața publicului pe: Alina Vasiljević, Iulia Alexandra Dinu, Cecilia Lucanu-Donat, Angela Petrean-Varjasi, Iulia Dragoș, Roxana Sabău și Carmen Vlaga-Bogdan. Echipa artistică este completată de Sara Gheorghe( percuție), Arina Varga (costume), Lucian Moga (light design), Maura Cosma (mișcare scenică) și George Dancu (sound design).  Decorul poartă semnătura lui Cristian Ban. 

Pe scena de la Arad, spectacolul ,,Familia Ibsen” se joacă duminică, 22 august, la sala mare, de la ora 19,00.