Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad își suspendă spectacolele până în 22 martie

În contextul răspândirii virusului COVID19, conducerea Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad a luat decizia suspendării spectacolelor instituției. Măsura intră în vigoare începând cu 10.03.2020. Contravaloarea biletelor achiziționate pentru spectacolele suspendate poate fi recuperată de la casieria TCISA. 

Trebuie să fim responsabili și, atât cât ne stă în putință, să limităm răspândirea acestui virus. Tocmai de aceea am decis să suspendăm reprezentațiile programate pe scenele noastre până în data de 22 martie, cu posibilitatea de a extinde această perioadă dacă situația o va cere. În tot acest timp, noi nu ne suspendăm activitatea, ci vom lucra în continuare la proiectele noastre și la pregătirea evenimentelor viitoare.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. 

Ca măsuri suplimentare de siguranță, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” a dispus ca toate spațiile teatrului să fie dezinfectate periodic (de mai multe ori pe zi) cu soluții dezinfectante pentru suprafețe.