“Tatăl” – spectacol arădean prezent în Festivalul Internațional de Teatru Oradea 2018

Actorii arădeni își înscriu în palmares încă o participare la unul dintre cele mai importante festivaluri de profil din țară. Este vorba despre Festivalul Internațional de Teatru de la Oradea. “Tatăl”, de Florian Zeller, în regia lui Radu Iacoban – și avându-i în distribuție pe Ovidiu Ghiniță, Roxana Sabău, Andrei Elek, Iulia Dinu/Oana Secară – este spectacolul selectat în cadrul cele de a VI-a ediții a  acestui eveniment. 

“Ca în fiecare an, spectatorii sunt invitați să se bucure (între 23 și 30 septembrie) de opt zile intensive de teatru, în care vor avea ocazia să vizioneze 26 de spectacole de la companii teatrale renumite din întreaga țară, dar și de peste graniță și 2 spectacole lectură. Pe lângă reprezentațiile teatrale, și această ediție va fi întregită de o serie de evenimente conexe, care au rolul de a prilejui crearea unor spații de întâlnire culturală cu totul speciale. Festivalul Internațional de Teatru Oradea va cuprinde trei mari secțiuni: secţiunea concurs – FESTIVALUL DE TEATRU SCURT, ajuns la ediția cu numărul XXIV, secțiunea SPECTACOLE INVITATE – OFF CONCURS și o noutate a festivalului, secțiunea CU TINERI, PENTRU TINERI – România după 100 de ani, dedicată Centenarului Marii Uniri.” – spun organizatorii evenimentului. 

Spectacolul Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad va fi prezent pe scena Festivalului Internațional de Teatru de la Oradea în 28 septembrie, de la ora 21.00, la Casa de cultură a sindicatelor.