#Stațiacasă și bucurați-vă de spectacol pe… facebook. De spectacolul ,,Cei mari, cei mici…”

Fiți responsabili, #stațiacasă și bucurați-vă de spectacol! De spectacolele Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad, montări pe care teatrul arădean a decis să vi le dăruiască, de două ori pe săptămână, pe pagina sa de facebook. Astfel, miercuri, 25 martie, de la ora 19.00, puteți urmări ,,Cei mari, cei mici…” – un spectacol semnat Ioan Peter Pit. 

,,…alături de cei dragi. Cam așa s-ar încheia o urare standard efectuată cu ocazia unui eveniment, de regulă, aniversar. Ce urmează? Mulțumesc, Inimioară, sau Like, în funcție gradul de apropiere față de persoana care te gratulează.  Niciodată n-am înțeles de ce se spune ,,alături” și nu împreună cu ei. Despre cum e când începi să trăiești ,,pe lângă”  tine, pe lângă ceilalți(mai mult sau mai puțin aropiați) este și povestea care vi se propune. De la distanță. Din pricina situației aparte pe care o traversăm. Vremuri. De învățat să fiu împreună cu mine, cu cei dragi. Și într-o zi, bună, din nou, împreună cu voi.” – spune Ioan Peter Pit.  

Întâlnirea teatrală de miercuri, 25 martie, de la ora 19.00, e un bun prilej de întâlnire cu actorii: Carmen Vlaga Bogdan, Cecilia Lucanu Donat, Andrei Elek și Ioan Peter Pit. Echipa artistică este completată inspirat de Indre Colta – care semnează costumele, Anamaria Șerban – decorul și George Dancu – muzica. 

Spectacolul va fi disponibil pe pagina de facebook a TCISA timp de 48 de ore.