Start „Luna plina de teatru”

Sambata, 9 ianuarie, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” dam startul celei de –a patra  editii  a unuia dintre cele mai importante proiecte ale noastre. Este vorba despre ,,Luna plina de teatru” care si in acest an va  aduce in fata publicului 20 de spectacole.

Startul spectacolelor va fi dat de piesa  ,,Mult zgomot pentru nimic” adaptare dupa William Shakespeare, in regia lui Alexander Hausvater. Scenografia este semnata de Dobre – Kothay Judit, costumele sunt realizate de Carmencita Brojboiu, coregrafia si miscarea scenica ii apartin Maurei Cosma iar muzica lui Yves Chambelain. Cea mai noua productie a teatrului aradean, spectacolul a avut premiera in prima zi a Festivalului International de Teatru Clasic, editia a XXI a.

Timp de o luna, in perioada 9 ianuarie – 9 februarie, pretul unui bilet la teatru este de 5,05  lei, indiferent de categoria de varsta. Accesul la spectacole se va face exclusiv pe baza biletului, intrucat abonamentele nu sunt valabile.

Orarul agentiei teatrului este de luni pana vineri intre orele 10:00 – 14:00 si 17:00 -19:00, iar sambata si duminica de la 10:00 la 12:00 si de la 17:00 la  19:00. Spectatorii pot sa achizitioneze bilete si online, pe platforma www.biletmaster.ro.

Va astepam cu drag la teatru!