Spectacolul „Tatăl” – prezent la Festivalul „Zile și nopți de teatru la Brăila”

Începem sezonul festivalier al stagiunii 2019 – 2020 cu o prezență pe… malul Dunării. Spectacolul „Tatăl”, de Florian Zeller, în regia lui Radu Iacoban, va ajunge în această seară (16 septembrie 2019), pe scena Festivalului „Zile și nopți de teatru la Brăila” – eveniment organizat de Teatrul „Maria Filotti”. Spectacolul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad face parte din selecția ediției cu numărul XIII a festivalului brăilean, alături de spectacole ale teatrelor din Galați, Brăila, Botoșani, București și Shumen (Bulgaria). 

Tema ediției este una incitantă, actuală și generoasă ca resurse ale selecției: „Criza familiei în lumea contemporană”. Ediția este una aniversară, fiind dedicată sărbătoririi a 70 de existență a teatrului nostru ca instituție profesionistă de spectacole și a 100 de ani de la donarea acestei superbe clădiri, urbei Brăilei, de către filantropul Dumitru Ionescu, fost primar al Brăilei” – spun organizatorii evenimentului. 

Festivalul este, de asemenea, dedicat memoriei regizoarei Cătălina Buzoianu. Reprezentația din această searăa spectacolului „Tatăl”  este programată la ora 20.30, în sala Studio a Teatrului „Maria Filotti”.