Portie tripla de comedie la Teatrul Clasic Ioan Slavici

 Trei comedii intr-o saptamana. Aceasta este oferta extrem de tentanta pe care Teatrul Clasic Ioan Slavici o lanseaza publicului. Astfel, de joi, 28 septembrie,  pana duminica, 1 octombrie, scena mare a TCIS gazduieste trei dintre productiile de succes ale teatrului.

“Umor de calitate, actorii nostri indragiti si montari reusite. Propunem publicului nostru in aceasta saptamana trei productii care merita vazute si, de ce nu, revazute. Suntem siguri ca toti cei care aleg sa rada cu pofta si sa se bucure de teatru zilele aceastea, nu vor regreta.” – spune Bogdan Costea, managerul Teatrului Clasic “Ioan Slavici”.

Prima comedie prezenta pe scena mare a TCIS, saptamana aceasta, este “Take, Ianke si Cadir”, in regia lui Laurian Oniga. Spectacolul ii reuneste pe aceeasi scena pe: Dan Covrig, Ovidiu Ghinita, Calin Stanciu, Constantin Florea, Robert Pavicsits, Roxana Sabau, Oana Kun, Adriana Ghinita, Liliana Balica si Elena Ivascu. Reprezentatia este planificata pentru joi, 28 septembrie, de la ora 19.00.

La fel de promitator din punct de vedere teatral este si sfarsitul acestei saptamani. Astfel, sambata, 30 septembrie, de la ora 19.00, tot scena mare este gazda uneia dintre cele mai longevive productii aradene. “Casatoria”, de N.V. Gogol poarta semnatura regizorala a lui Laurian Oniga. Raspund “prezent” intalnirii cu publicul actorii: Oltea Blaga, Carmen Butariu, Liliana Balica, Florin Covalciuc, Sorin Calota, Dan Covrig, Roxana Sabau, Calin Stanciu si Robert Pavicsits.

Propunerea teatrala pentru ziua de duminica, 1 octombrie, vine din partea regizorului Alexandru Mazgareanu. Spectacolul “Crima din strada Lourcine” se joaca pe scena mare a teatrului aradean. Reprezentatia, care incepe de la ora 19.00, este un bun prilej de reintalnire cu actorii: Stefan Statnic, Cecilia Lucanu-Donat, Alex Margineanu, Marian Parfeni si Ioan Peter.