O noua stagiune la Teatrul Clasic Ioan Slavici

Peste cateva zile, dam startul stagiunii 2015 / 2016, care aduce publicului aradean o multime de surprize placute, spectacole de succes si numeroase premiere.

Pentru acest moment, v-am pregatit doua premiere, prima fiind cea a spectacolului ,,Saptamana luminata” dupa Mihail Saulescu, regia Nicolae – Mihai Branzeu, scenografia Indre Colta, coregrafia si miscarea scenica  Maura Cosma. Din distributia spectacolului fac parte actorii: Carmen Butariu, Mariana Tofan, Marian Parfeni, Razvan Oroian, precum si dansatorii Cosmin Blaga, Dinu Bociort, Timea Szendrei, Adrian Dumbra si Piros Andreea. Spectacolul va avea loc duminica, 20 septembrie, la  Sala Studio, de la ora 19:00.

Peste exact o saptamana, adica duminica, 27 septembrie, in Sala Mare, de la  ora 19:00,  publicul  este invitat la cea de-a doua premiera a acestei stagiuni. Este vorba despre spectacolul ,,Arta” de Yasmina Reza, in traducerea Violetei Popa, regizat  de Szabo K. Istvan si scenografia lui  Cosmin Ardeleanu. Cei care dau viata personajelor  sunt actorii: Zoltan Lovas, Ioan Peter si Bogdan Costea. Yasmina Reza este scriitoare si actrita franceza, distinsa cu numeroase  premii, iar piesele sale sunt jucate cu mare succes nu numai in Franta, ci si pe  marile scene ale lumii. Distinsa cu premiul Moliere, piesa promite sa aduca in fata spectatorilor replici savuroase si o multime de momente comice.

Asadar, Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” invita publicul sa-i fie alaturi in seara zilei de 19 septembrie si sa impartaseasca alaturi de actorii aradeni bucuria inceperii unei noi stagiuni teatrale, cu piesa ,,Aproape de tine, inca!”, in regia Antonellei Cornici, dupa un text de John Cariani.

Biletele se pot achizitiona online, pe www.biletmaster.ro sau  de la agentia teatrului. Orarul agentiei este urmatorul: de marti pana vineri intre orele 10:00 – 14:00 si 17:00 – 19:00, sambata si duminica intre orele 10:00 – 12:00 si 17:00 – 19:00.