Actorii aradeni incep lucrul la o noua productie

 

In mai putin de o saptamana, artistii aradeni incep lucrul la o noua productie teatrala. Este vorba despre Geniul crimei de George F Walker. Cea care isi pune semnatura pe noua productie a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” este regizoarea Antonella Cornici.

„Atunci cand mi s-a propus sa revin la Arad, am adus cu mine mai multe texte. Impreuna cu directorul teatrului am decis ca Geniul crimei este cel mai ofertant pentru ceea ce publicul din Arad isi doreste. Vorbim despre o comedie neagra, despre o lume a la Tarantino. O lume cu personaje ce seamana foarte mult cu cele din Pulp Fiction sau Kill Bill. Aceasta va fi, de altfel, si linia pe care voi merge in constructia acestui spectacolul.”, spune regizoarea Antonella Cornici.

Antonella Cornici este la a treia colaborare cu Teatrul Ioan Slavici.

„Am mai montat la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”: Flori, fete, filme, baieti si Aproape de tine, inca. Echipa de aici imi este foarte aproape si sunt sigura ca si ceea ce vom crea acum, impreuna, se va bucura de succes.  De altfel, este singurul teatru la care revin pentru a treia oara.” – spune Antonella Cornici

Repetitiile pentru noua productie incep in 5 octombrie, iar premiera va avea loc in a doua saptamana a lunii noiembrie.

„Am pus la punct deja echipa cu care voi lucra la acest spectacol. Este vorba despre scenograful Doru Pacurar – care va semna decorul si costumele, despre Lucian Moga – video si light design, si Victoria Bucun care va realiza coregrafia. In ceea ce priveste distributia, in mare parte ea este realizata. Pentru personajele feminine insa, am lansat un casting care va avea loc saptamana viitoare. Cautam actrite profesioniste, pana in 30 de ani, care sa arate bine si, obligatoriu, sa aiba conditie fizica buna.”

Castingul pentru cele doua personaje feminine ale spectacolului are loc in 4 octombrie, de la ora 17.00. Inscrierile se fac pe adresa de email: secretariat@teatrulclasic.ro  sau la telefon: 0257/280016.