La teatru, sfarsitul anului vine cu o comedie de mare succes

Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad invita publicul la una dintre cele mai apreciate productii ale sale, un spectacol exceptional, o comedie spumoasa care s-a bucurat de mare succes si care face sali pline la fiecare reprezentatie.  

Joi, 22 decembrie, iubitorii de teatru sunt asteptati la o noua reprezentatie a spectacolului Casatoria  de N.V. Gogol. Regia si decorul spectacolului poarta semnatura lui Laurian Oniga, iar costumele sunt create de Indre Colta. In distributie ii veti regasi pe indragitii actori: Oltea Blaga, Carmen Butariu, Liliana Balica, Florin Covalciuc, Constantin Florea, Sorin Calota, Dan Covrig, Ionel Bulbuc, Roxana Sabau, Calin Stanciu si Robert Pavicsits, cooptat recent in acest proiect.

Scrisa in anul 1833, Casatoria este una dintre cele mai importante piese ale celebrului dramaturg rus. De la acest moment al scrierii sale, comedia lui Gogol i-a atras pe multi regizori, iar de-a lungul anilor, s-a jucat pe scena celor mai importante teatre ale lumii.

Presarata cu replici pline de umor, cu o ironie usturatoare si plina de sarcasm, piesa ne spune povestea tanarului Podlekin, un functionar burlac care decide ca a sosit vremea sa se aseze la casa lui. Prietenii sai, deja insurati vor sa il convinga ca nimeni nu are voie sa scape de casatorie si sunt hotarati sa-i gaseasca nevasta.

Publicul  va avea parte un spectacol de calitate, cu mult umor, buna dispozitie dar si de surprize pregatite de organizatori, intr-o seara ce se vrea cu totul speciala.

Casatoria are loc, joi, 22 decembrie 2016, la sala mare a teatrului, de la ora 19,00. Biletele se pot achizitiona de la agentia teatrului sau accesand platforma www.biletmaster.ro. Pretul unui bilet este 20 lei pentru adulti, 10 lei pentru pensionari, studenti si elevi, iar abonamentele sunt valabile pentru acest spectacol.

Va asteptam la teatru!