La mulți ani, oameni de teatru! 

„Au fost timpuri atât de dificile pentru reprezentațiile cu public și mulți artiști, tehnicieni, artizani le-au înfruntat din interiorul acestei profesii, marcate deja de sentimentul de nesiguranță.” Așa își începe actrița Helen MIRREN mesajul adresat breslei și publicului, cu prilejul Zilei Internaționale a Teatrului (conținutul întregului mesaj îl puteți citi aici).

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad sărbătorește și în 2021 această zi atât de importantă pentru oamenii de teatru și public, online.

„Din păcate, este al doilea an în care Ziua Internațională a Teatrului ne găsește departe de ce iubim noi, artiștii, cel mai mult: scena și publicul. Privim însă cu speranță și credem că puterea creației se va menține vie și că, grație ei, vom avea tăria necesară de a trece peste perioada aceasta atât de grea pentru noi toți. La mulți ani inspirați, dragi colegi! La mulți ani alături de noi, dragi spectatori!”– spune Bogdan Costea, manager TCISA.

Spectacolul pe care îl propun artiștii arădeni, cu prilejul Zilei Internaționale a Teatrului, este „Codrii” de David Mamet, în regia lui Alexandru Berceanu. Acesta va fi difuzat sâmbătă, 27 martie, de la ora 19.00, pe platforma www.eventim.ro.