În „Săptămâna comediei”, Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad își surprinde spectatorii cu daruri

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad: „Săptămâna comediei”, debutează la 1 martie. Dincolo de cadourile teatrale firești, spectatorii arădeni vor avea parte, anul acesta, și de o serie de alte surprize.  Astfel, în fiecare seară, ei pot participa la o tombolă cu daruri oferite de Florăria Zet Design și de Restaurantul Ratio. Tombola “Zâmbete dulci și colorate în Săptămâna comediei”  se desfășoară după următorul regulament:

 • Regulament oficial tombolă –

Derulare: zilnic, în perioada 1-3 și 5-8 martie 2019

I. Organizatorul

 1. Organizatorul tombolei  “Zâmbete dulci și colorate în Săptămâna comediei” este Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad. Premiile vor fi acordate de Florăria Zet Design și Restaurantul Ratio.
 2. Tombola este organizata pe baza prezentului Regulament oficial.
 3. Participarea la Tombolă implica acceptarea de catre participanți a prevederilor prezentului Regulament Oficial precum si obligativitatea respectării acestora. Prin participarea la prezenta Tombolă, participanții vor fi considerați a-și fi însușit integral prevederile prezentului Regulament.
 4. Regulamentul Oficial precum si detaliile Tombolei sunt disponibile in mod gratuit pe adresa site-ului oficial al Organizatorului (www.teatrulclasic.ro), pe toata durata Tombolei.
 5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunța public prin intermediului mijloacelor social media, participantii.
 6. Organizatorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru vreun eveniment care determină imposibilitatea participarii spectatorilor la tombolă, sau afectează buna desfășurare a activităților descrise în prezentul Regulament Oficial, ca urmare a oricăror restricții.
 7. Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, fără drept de compensare, orice modificare fiind adusă la cunostința publicului pe websiteul www.teatruclasic.ro.
 8. Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru neluarea la cunostință de către participanți a modificarilor, cât timp acestea sunt facute publice pe www.teatrulclasic.ro.

II. Drepturi de participare

 1. La aceasta Tombola poate participa, în condițiile prezentului Regulament, orice persoană fizică, română sau straină si care acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament Oficial.
 2. Pentru a fi eligibil, a participa la Tombola și a putea castiga premiile oferite de Organizator în urma tragerii la sorti, Participantii trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii, in mod cumulativ: 

2.1.sa fie posesori ai unui bilet de intrare la spectacolul din data extragerii premiului 

2.2 sa nu fie angajati ai Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad, sau rude ale acestora până la gradul I inclusiv

3.2. acceptă și respectă prevederile prezentului Regulament Oficial.

III. Perioada de desfasurare

Zilnic, în perioada 1-3 și 5-8 martie 2019

IV. Premii

 1. Premiile tombolei constau în aranjamente florale (oferite de Florăria Zet Design) și vouchere restaurant (oferite de Restaurantul Ratio)
 2. Nu este posibila acordarea contravalorii in bani a premiului oferit sau a altor beneficii in locul premiilor

V. Condiții de acordare a premiilor

1. Pentru a participa la tombolă, participanții trebuie să completeze lizibil tichetul primit la intrarea în sala de spectacole a Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad și să îl introducă în urna pusă la dispoziție de către organizatori.  

2. Fiecare participant nu poate primi și completa mai mult de un tichet/seară.  Tichetul va fi acordat doar celor care posedă un bilet valabil pentru spectacolul din seara extragerii. 

3. Regulamentul Oficial al Tombolei este intocmit si va fi facut public fiind accesibil in mod gratuit oricarui solicitant pe intreaga durata a Tombolei pe website-ul www.teatrulclasic.ro.

4. Prin participarea la Tombola, participantii adera în mod expres și neconditionat la prezentul Regulament Oficial și se obliga sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.

5. Orice nerespectare a prevederilor prezentului Regulament Oficial poate conduce la descalificarea participanților si neacordarea potențialului premiu.