Doua reprezentatii ale spectacolului ,,Iubirea la oameni” sunt programate in acest weekend la teatru

Teatrul  Clasic ,,Ioan Slavici” Arad ii asteapta  in acest weekend, pe iubitorii de teatru, cu doua reprezentatii ale spectacolului  Iubirea la oameni  de Dmitri Bogoslavski. Traducerea in limba romana a piesei este realizata de Raluca  Radulescu, regia  poarta semnatura lui Vlad Massaci iar scenografia ii apartine  lui  Andu Dumitrescu.

Dramaturg, actor și regizor, Dmitri Nikolaevici Bogoslavski s-a nascut in anul 1985 si este absolvent al Academiei Nationale de Arte din Minsk, Republica Belarus. Piesele sale de teatru au fost deja montate la Centrul Bielorus de Dramaturgie si Regie (2008 – 2009), Teatrul ,,Evgheni Mironov” (2010),  Teatrul Bielorus de Stat pentru Tineret (2011).

Despre realizarea acestui spectacol pe scena teatrului aradean, binecunoscutul regizor Vlad Massaci  a transmis publicului  urmatoarele cuvinte: ,,Daca te uiti la stirile de la ora cinci si afli ca seful de post din satul cutare s-a spanzurat, dupa ce si-a omorat femeia care il insela cu fantoma fostului sot pe care ea la ucis, o sa clatini din cap si o sa injuri goana dupa senzational a televiziunilor. Daca o sa vezi la teatru asta, o sa vezi farame de viata descrise cu acuratetea unei partide de sah. Asta e incercarea noastra pentru aceasta seara.Vizionare placuta!”

Iubirea la oameni este cea mai noua productie a teatrului aradean si cea de-a doua premiera a stagiunii 2016 / 2017. Spectacolul   a avut loc in premiera pe tara, vineri, 11 noiembrie 2016  si ii are in distributie pe actorii: Zoltan Lovas, Carmen Vlaga-Bogdan, Oltea Blaga, Andrei Elek, Liliana Balica, Mariana Tofan, Alex Margineanu, Cecilia Lucanu- Donat, Robert Paviscits si Roxana Sabau.

Spectatorii  care  nu au reusit sa ajunga la premiera sunt asteptati in acest weekend la teatru, unde sunt programate doua reprezentatii ale  spectacolului Iubirea la oameni. Astfel, prima reprezentatie va avea loc sambata, 3 decembrie iar cea de-a doua reprezentatie va avea loc duminica, 4 decembrie. Ambele reprezentatii au loc la sala studio, de la ora 19,00.

Biletele se pot achizitiona de la agentia teatrului sau  online, accesand platforma www.biletmaster.ro.