Concert „Blue Monday” la Festivalul International de Teatru Clasic de la Arad

Luminat de un soare prea cald pentru sfarsit de noiembrie, Festivalul International de Teatru Clasic de la Arad pregateste publicului festivalier un final de editie 21 mai atipic.

Daniel Ignat si Andy Roll, adica „Blue Monday”, sunt trupa a carei muzica poate combate cu succes teoriile despre depresivele zile de luni.
Luni, 23 noiembrie va fi prima zi dupa FITCA si nu va fi depresiva sau trista datorita calatoriei printre cele mai cantate piese ale tuturor timpurilor la care ne invita „Blue Monday”.

Sambata, 21 noiembrie, ora 22.30 si duminica, 22 noiembrie, ora 21.30 la Cafa Boeme Teatru (in incinta Teatrului Clasic) – concert „Blue Monday”.

Cu o energie unica, spectacolul te plimba prin atmosfera de old hits live concept, in care vei reasculta cantece pe care ai vrea sa le mai auzi din cand in cand si live. De la Queen la Led Zeppelin, Frank Sinatra, Elvis sau Billy Idol si AC/DC, pana la Beatles, dar si renumite partituri romanesti, Daniel Ignat si Andy Roll iti trezesc amintiri placute si iti fac seara perfecta!
Daniel este originar din Fagaras, dar traieste in Bucuresti. Vine din breasla jurnalistilor, insa acum se dedică 100% muzicii. Este solistul vocal si fondatorul trupei „The ROCK” – Tribut AC/DC. Andy Roll vine din Oradea, locuieste in prezent tot la Bucuresti si este muzicianul complet: canta la chitara, bas, voce, compune, produce muzica si orchestreaza.
Intalnirea lor a fost intamplatoare, pornind pe drumul muzicii cu seratele muzicale pe care le-au denumit „Playing with music… nothing serious, just fun!”. Participarea la Festivalul de Teatru de la Piatra Neamt de anul acesta le-a dat ideea noului nume: „Blue Monday”.
Asadar, in ultimele doua zile ale Festivalului International de Teatru Clasic de la Arad, va dam intalnire la concertul „Blue Monday”.
Biletele se gasesc la casieria Teatrului, precum si online pe:
http://biletmaster.ro/ron/Production/580094/Blue-Monday–Daniel-Ignat-&-Andy-Roll