,,Ai mei erau super” – un nou spectacol în cadrul proiectului ,,Grădina cu teatru”

Inedită. Inspirată. Veselă. Așa se anunță a fi cea de a doua întâlnire cu publicul a actorilor Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad, în cadrul proiectului ,,Grădina cu teatru”. Este vorba despre spectacolul ,,Ai mei erau super” – un concept semnat Cristian Ban – pe care aveți ocazia să îl vizionați în aer liber, într-un demers menit să împace deopotrivă dorința de a viziona spectacole live și siguranța.

,,De când am pornit programul ,,Seri de teatru” avem ocazia facem ceea ce în ultimele luni am îndrăznit doar să visăm. Avem ocazia să jucăm în fața spectatorilor, să le transmite energia noastră, să le dăruim emoție sau hohote de râs, lacrimi frumoase sau zâmbete. Și toate, respectând măsurile de siguranță impuse de vremurile complicate pe care le trăim. Întâmplările teatrale propuse de noi sunt unele cât se poate de speciale deopotrivă pentru actori și spectatori. Și asta pentru că, spațiul de joc în aer liber îi provoacă și pe unii și pe alții. Iar experiențele sunt și vor fi unele de ținut minte o viață întreagă.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad. 

Spectacolul ,,Ai mei erau super”  este construit pe un scenariu colectiv bazat pe întâmplări reale ale actorilor din distribuție. Ideea acestui spectacol i-a venit regizorului Cristian Ban de la numele unui blog unde oamenii trimiteau fotografii făcute în ani cu părinții lor atunci când aceștia erau foarte tineri. Actorii aduc în scenă obiecte și fotografii făcute în urmă cu mulți ani, când ei erau copii. Un spectacol plin de emoție, născut din amintirile actorilor despre părinții lor și despre copilăria fiecăruia dintre ei.

Reprezentația este programată pentru miercuri, 24 iunie, de la ora 20.00 la Teatrul de vară al Centrului Cultural Județean Arad, de pe strada George Barițiu, nr.16. 

Vă reaminitim că prețul unui bilet este de 15 lei (preț întreg), 10 lei (studenți și pensionari) și 5 lei (elevi). Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numărul de telefon 0257/ 280018, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00 și sâmbăta între orele 10.00 – 12.00. În ziua reprezentației, acestea pot fi achiziționate din locația susținerii spectacolului între orele 18.00 – 20.00. 

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolele se reprogramează la o dată anunțată ulterior.