Actorii arădeni – față în față cu spectatorii din străinătate

Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad a pus punct celei de a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Clasic, dar nu și activității festivaliere și participărilor internaționale din acest an. Două sunt spectacolele pe care actorii arădeni le vor juca în fața publicului din străinătate, în luna noiembrie.  Astfel, spectacolul „Orașul nostru”, în regia lui Cristian Ban, va fi prezent la Dortmund în 25 noiembrie, în cadrul întâlnirilor anuale cu publicul românesc din Germania.

Prezența noastră la Dortmund, cu spectacole pe care le jucăm în fața publicului românesc, este deja o tradiție. De aproape jumătate de deceniu actorii arădeni aduc în fața publicului din Germania cele mai noi și mai de suces producții teatrale. Spectacole pe care le așteaptă cu nerăbdare căci, putem să spunem fără să greșim, că avem deja un public al nostru la Dortmund.”, spune Bogdan Alexandru Costea, manager al Teatrului Clasic “Ioan Slavici”.

Subotica, Serbia – este următoarea destinație teatrală bifată de actorii arădeni în luna noiembrie. Andrei Elek și Carmen Vlaga Bogdan sunt actorii care vor fi prezenți, alături de colegii lor de la Teatrul Maghiar “Csiky Gergely” din Timișoara și de la Teatrul Național din Sombor, pe scena Festivalului Internațional “Desiré Central Station”, organizat de Teatrul Dezső Kosztolányi. Ei vor juca aici spectacolul “Exit”, producție semnată de Árpád Schilling. Reprezentația este programată pe 28 noiembrie, la ora locală 19.00. Tema din acest an a Festivalului Desiré este ANATOMIA.