Noutati

17feb. 2020

„Cu suflet, pentru suflete, azi… spectacol de poezie”- o primă întâlnire din cadrul unui nou proiect al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad  

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad inițiază un nou proiect. Este vorba despre „Cu suflet, pentru suflete, azi… ” – un demers artistic prin care actorii arădeni vor aduce bucuria cuvântului rostit – în proză sau versuri-  în locații diverse: centre

Citeste mai mult
12feb. 2020

„Luna plină de teatru” 2020 – la final

O lună. Peste 20 de spectacole. Și aproape 4000 de spectatori. Acesta este bilanțul ediției 2020 a unuia dintre cele mai îndrăgite proiecte teatrale arădene: „Luna plină de teatru”. 
„Spectatorii arădeni s-au obișnuit deja ca începutul anului să însemne un adevărat

Citeste mai mult
12feb. 2020

De Valentine’s Day, sărbătorim iubirea la teatru. Șase artiști arădeni vă provoacă la… poezie

Emoție. Sensibilitate. Și versuri. Toate dedicate unuia dintre cele mai profunde sentimente umane: dragostea. În chiar 14 februarie, Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad le propune spectatorilor săi o întâlnire specială cu poezia, într-un demers artistic intitulat ,,Timpul iubirii”.
,,Într-o lună dedicată

Citeste mai mult
10feb. 2020

O săptămână – cinci spectacole. Ce vedem la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad între 10 și 16 februarie 2020

Ofertă culturală deloc de neglijat, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, în intervalul 10 – 16 februarie 2020. Actorii arădeni propun în această perioadă nu mai puțin de cinci titluri dedicate deopotrivă publicului matur și copiilor. 

13 februarie – cu noroc pentru

Citeste mai mult