Cel mai recent premiat spectacol aradean se joaca la TCIS

Si-a inscris in palmares, in aceasta toamna, un premiu pentru cea mai buna regie si doua nominalizari: pentru cel mai bun spectacol si pentru cea mai buna scenografie (Cristina Milea), la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea.  Spectacolul “Orasul nostru”, in regia lui Cristian Ban revine in fața publicului aradean, la finalul acestei saptamani. Astfel, duminica, 15 octombrie, de la ora 19.00, in sala Studio a TCISA, publicul va fi martor la o serie de povesti emoționante ale oamenilor Aradului, istorioare spuse si traite inspirat de actorii Ioan Peter, Alex Margineanu, Cecilia Lucanu-Donat, Angela Petrean-Varjasi, stefan Statnic, Dorina Darie Peter, Roxana Sabau, Robert Pavicsits si Calin Stanciu.

Saptamana teatrala aradeana incepe insa de joi, 12 octombrie, atunci cand tot sala Studio adaposteste spectacolul „Napasta” de Ion Luca Caragiale, regizat de Valentin Voicila. Montarea ii aduce pe aceesi scena pe Oltea Blaga, Doru Covrig, Constantin Florea si Valentin Voicila. Reprezentația este programata pentru ora 19.00.

Sambata, 14 octombrie, de la ora 19.00, in sala Studio se joaca „Complexitatea apartenenței” de Falk Richter, un proiect semnat de regizorul Radu Nica. Din distribuție fac parte actorii Dorina Darie Peter, Ioan Peter, Cecilia Lucanu-Donat, Angela Petrean-Varjasi, Sorin Calota, Alex Margineanu si Calin Stanciu. Echipa spectacolului este completata de Irina Moscu (scenografie), Vlaicu Golcea (sound design), Lucian Moga si Alex Dancu (light design), Geroge Dancu (sunet) si Adelin Ghi (proiecții).