Actori aradeni pe scena bucuresteana

Andrei Elek si Carmen Vlaga Bogdan. Acestia sunt actorii aradeni care vor fi prezenti, in 13 octombrie, pe scena Platformei Internationale de Teatru Bucuresti #4. Alaturi de Balazs Attila, Bandi Andras Zsolt, Csata Zsolt, Eder Eniko, Matrai Lukacs Sandor, Tokai Andrea, Vass Richard, Ninoslav Dordevic, Branislav Jerkovic si Dragana Susa ei fac parte din distributia spectacolului EXIT, regizat de Arpad Schilling.

Montarea se construieste pe un text scris de acelasi Arpad Schilling impreuna cu Lang Annamaria. intreaga constructie se bazeaza pe improvizatiile actorilor si trateaza subiectul migrantilor economici. Este povestea a douasprezece persoane din Romania, Ungaria si Serbia care doresc sa intre pe teritoriul Angliei. La coborarea din avion ele sunt prinse insa intr-un inter-spatiu pentru o perioada nedefinita, fiind obligati sa isi confrunte temerile, prejudecatile si sa gaseasca solutii in situatii-limita.

„Exit” se joaca la Bucureşti la doar cateva zile dupa ce regizorul spectacolului, Schilling Arpad, a fost declarat pericol public pentru securitatea statului maghiar din cauza parerilor sale critice la adresa guvernului Orban. Reprezentatia din 13 octombrie, din Sala Mare a ARCUB-Gabroveni, va fi urmata de o discutie a actorilor cu publicul.