Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, parte a unei coproductii teatrale internationale

„Exit” este coproductia Teatrului Maghiar „Csiky Gergely ” Timisoara, a Teatrului Clasic ” Ioan Slavici” Arad si a Teatrului National Sombor din Serbia si reprezinta spectacolul de deschidere a Festivalului Euroregional de Teatru TESZT.
Evenimentul organizat de Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timisoara, a ajuns in acest an la cea de-a zecea editie. Cu un subiect ce abordeaza o tema de actualitate, cea a imigrantilor-emigrantilor, spectacolul ofera artistilor din Arad, Timisoara si Sombor, prilejul de a sustine adevarate partituri actoricesti, fiecare contribuind cu experienta si profesionalismul sau la conturarea unor povesti de viata intr-o lume noua la care incearca sa se adapteze.
Spectacolul ’’Exit’’ regizat de Schilling Arpad are in distributie si doi actori ai Teatrului Clasic ’’Ioan Slavici’’ Arad: Carmen Vlaga-Bogdan si Andrei Elek.
Spectacolul va avea parte de trei premiere, cate una la fiecare dintre cei trei coproducatori. Astfel, dupa premiera de la Timisoara, din cadrul TESZT, a doua premiera a spectacolului ’’Exit’’ este programata in Serbia, la Sombor. In Arad, premiera spectacolului ’’Exit’’ va avea loc in data de 8 iunie 2017, la ora 19, la Teatrul Clasic ’’Ioan Slavici’’. Spectacolul se joaca in limbile romana, maghiara si sarba si este subtitrat in limbile engleza, romana si maghiara.

Comentarii